Toimitusehdot

Verkkokaupan käyttö- ja toimitusehdot

Palvelun tarjoaja

Koulutuspalvelu sahkot.fi  (Y-tunnus 1980185-2) (jäljempänä verkkokauppa) myy digituotteita yrityksille ja yksityishenkilöille Suomessa. Toiminta on arvonlisäverollista. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: info(at)sahkot.com
Puhelin: 0405286110
Postiosoite: Revonhäntä 5a, 40400 Jyväskylä

Käyttöoikeudet

Käyttöoikeus ja käyttösopimus astuvat voimaan kun verkkokauppa on toimittanut käyttäjälle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Verkkokurssille annettu käyttöoikeus on henkilökohtainen. Käyttäjätunnuksen luovuttaminen muille osapuolille on kielletty, Myös muiden käyttäjätunnuksilla kirjautuminen koulutussivuille on kielletty. Koulutuksiin osallistujan käyttöoikeuteen sisältyy oikeus käyttää kurssimateriaalia kurssin suorittamiseksi ja tulostaa tukimateriaalia. Koulutuspalvelu sahkot.fi pitää yllä tietosuojalain 1050/2018 mahdollistamaa henkilörekisteriä koulutusalustan käyttäjistä yhteystietoineen sekä kurssisuorituksista. Koulutuspalvelu sahkot.fi pidättää oikeuden käyttää rekisteriä tuotteistaan tiedottamiseen ja markkinointiin.

Tekijänoikeus

Ajantasaisen tekijänoikeuslain mukainen tekijänoikeus kaikkeen sivuston materiaaliin on Koulutuspalvelu sahkot.fi:llä. Materiaalin käyttäminen, kopioiminen, tulostaminen, ruudunkaappaus materiaalista, tallennus, muuttaminen, toimittaminen kolmansille osapuolille sekä kääntäminen muille kielille ilman Koulutuspalvelu sahkot.fi:n kirjallista lupaa on kielletty. Tukimateriaalin saa tulostaa henkilökohtaiseen käyttöön.

Osallistumismaksu ja todistus

Osallistumismaksun maksutavan voit valita tilauslomakkeella joko verkkopankkimaksuna, luottokorttimaksuna tai pyytää laskun, voimme lähettää myös verkkolaskuja. Sähköiset kurssin suoritusdokumentit toimitetaan sen jälkeen kun kurssi on hyväksytysti suoritettu. Koulutuspalvelu sahkot.fi pidättää oikeuden toimittaa todistus ja kortti maksun suorittamisen jälkeen.

Peruutukset

Aiakkaalla ei ole peruuttamisoikeutta digitaalisten tuotteiden kuten verkkokurssien ja vastaavien palveluiden tilauksissa, jos tilatun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla ja asiakas on maksanut tilauksen tai antanut laskutustiedot hyväksyen siten peruuttamisoikeuden menettämisen.
Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun hän on tilausvahvistuksessa tai muutoin tilauksen jälkeen saanut digitaalisen tuotteen latauslinkin taikka linkin tai tunnukset sähköiseen palveluun.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

 

 

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Enterpay Lasku yritykselle:  Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Käyttöehdot https://www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot 

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta