Sähkötyöturvallisuuskortti, (SFS 6002-koulutus)

(3 tuotearviota)

150,00  alv 0

Sähkötyöturvallisuuskoulutus vaaditaan kaikilta sähköalalla työskenteleviltä. Nyt voit suorittaa sen helposti, ajasta ja paikasta riippumatta oman aikataulusi mukaan. Osissa tai yhdellä kertaa. Videoiden ja harjoitusten avulla opit helposti myös vaikeiltakin tuntuvat asiat. Sähkötyöturvallisuuskorttikoulutuksen sisältö perustuu SFS 6002-standardiin ja kurssi täyttää sähköturvallisuuslain 1135/2016 83§  asettamat vaatimukset. Sähköturvallisuusasioiden hyvä hallinta parantaa merkittävästi sinun ja työyhteisösi työturvallisuutta ja pienentää näin tapaturmariskiä työkohteissa.

Suoritettuasi sfs6002-koulutuksen saat todistuksen ja sähkötyöturvallisuuskortin. Koulutus on voimassa 5 vuotta.

Tällä SFS6002-koulutuksella saat uusittua vanhentuneen sähkötyöturvallisuuskortin todella helposti ja nopeasti.

BONUS: Nyt  Sähköautojen lataus-verkkokoulutus mukaan hintaan 0€ edun arvo 39 alv 0!!

Bonus lisätään ostoskoriin automaattisesti oston yhteydessä.

Ilmoittautuminen onnistu helposti myös sähköpostilla, tai voit käyttää myös lomaketta.

Ilmoita osallistujien nimi, syntymäaika, sähköpostiosoite ja laskutustiedot. ilmoittautuminen(at)sahkot.fi tai puhelimitse 040 5286110 / Mika Rantanen.

 

Älä mieti enää – tilaa omasi nyt.

Kuvaus

Miksi SFS 6002-sähkötyöturvallisuuskorttikoulutus

Sähkötyöturvallisuuskoulutus tulee olla voimassa kaikilla sähkötöihin osallistuvilla, myös työnjohto- ja asiantuntijatehtävissä toimivilla. Koulutus on uusittava 5 vuoden välein. Verkkokurssilla kerrataan SFS 6002-standardin sisältö. Nyt voit suorittaa sen nopeasti ja helposti tällä nettikoulutuksella, voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Opiskelu aikaa on 14 vuorokautta, voit suorittaa kurssin toki nopeammin. Kesto aktiivisuudesta riippuen noin 4 – 6 h. Koulutus koostuu videoista sekä interaktiivisista harjoitustehtävistä joiden avulla vaikealtakin tuntuvat asiat avautuvat helposti. Tämä nettikoulutus ei ole pelkkää tylsää katsomista.

Verkkokurssi koostuu seitsemästä osiosta, koulutusmateriaali koostuu lyhyistä videoista sekä interaktiivisista harjoitustehtävistä.

Koulutus täyttää sähköturvallisuuslain sekä SFS 6002-standardin asettamat vaatimukset.


SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskorttikoulutuksen sisältö:

 1. Sähkön vaarallisuus
 2. Lait ja standardit sähkötyössä
 3. Turvallinen toiminta kohteessa
 4. Henkilöt ja organisaatio
 5. Käyttötoimenpiteet
 6. Kunnossapitokäytännöt
 7. Työskentelykäytännöt sähköalalla

Koulutuksen päätteeksi on tentti. Tentin kysymykset ovat oikein/väärin väittämiä. Suoritettuasi tentin hyväksytysti, olet läpäissyt koulutuksen ja toimitamme sinulle sähkötyöturvallisuuskortin sekä todistuksen.


Esimerkkejä materiaalista:Esimerkiksi seuraavat yritykset ja yhteisöt ovat tilanneet tämän koulutuksen:

Pakkasmestarit Oy,  Procemex Oy, TT Sähköpalvelu Oy, PK-Sähköpalvelut Oy, Ilmatieteen laitos, Naantalin Satama OY, Rata ja Talohuolto RTH Oy, Sähkö-Misa,
Koja Oy, HR Mentor Oy, Kaskipuu Oy, JTT Power Oy, Solarigo Systems Oy, EL-Master oy, Rakop Engineering Oy, Tempro Oy, Adven Oy, SolarPertsa, Siemens Osakeyhtiö, KASPUM-Sähkö oy, Suomen Prolaite OY, Espoon Kaupunki, Sähköpalvelu Top Automation Oy, Pasram Oy, KASPUM-Sähkö oy, Etteplan Finland Oy, Sähköasennus M.Virmalainen oy

Sekä paljon muita…

3 arviota tuotteelle Sähkötyöturvallisuuskortti, (SFS 6002-koulutus)

 1. Tero

  Tärkeää asiaa, helppokäyttöinen sujuva juttu.

 2. Jouko

  Sisältö tuttua asiaa, kertaus kuitenkin paikallaan. Eka sfs6002-verkkokurssini.

 3. make

  pakko käydä, ihan hyvä kuitenkin

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *