Autoalan Sähkötyöturvallisuus, SFS6002 Autoala

155,00  +alv 24%

Hybridi- ja sähköautot yleistyvät Suomessa kovaa vauhtia. Myös autokorjaamoilla, näitä ajoneuvoja korjaavilla ja huoltavilla työntekijöillä on oltava kattavat tiedot sähkötyöturvallisuudesta. Koulutus on suunniteltu korjaamoille joissa huolletaan tai korjataan > 50V AC tai > 120V DC sähköajoneuvojen järjestelmiä. Autoalan SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskoulutuksessa käydään läpi sähköturvallisuuteen liittyvä lainsäädäntö ja standardit, kurssilla opit tärkeät tiedot turvallisestä työskentelystä sähköajoneuvojen parissa. Sähköturvallisuuslaki  (16.12.2016/1135) edellyttää että sähköajoneuvojaSähkötyöturvallisuuskorttimme on täyttää avainlippupalvelun kriteerit korjaavalla henkilöstöllä täytyy olla autoalan SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskoulutus ja riittävä ajoneuvokohtainen koulutus ja työohjeet toimiessaan sähköautojen huolto- ja korjaustehtävissä.

Koulutus tulee kerrata 5 vuoden välein.

Suorita nyt SFS6002 koulutus helposti verkkokoulutuksena niin saat sähköturvallisuusosaamisesi kätevästi kerralla kuntoon.

Voit suorittaa koulutuksen omaan tahtiisi ajasta ja paikasta riippumatta, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Autoalan SFS 6002 verkkokoulutuksen suorittaminen ei edellytä matkustamista.

BONUS: Nyt  Sähköautojen lataus-verkkokoulutus mukaan hintaan 0€ edun arvo 39 alv 0!!

sahkot.fi maskotti / sfs6002 autoala

Bonus lisätään ostoskoriisi automaattisesti tilauksen yhteydessä.

Älä mieti enää – hyödynnä etu heti.

 

  Kuvaus

  Kuvaus

  SFS6002 Autoala verkkokurssi koostuu alla mainituista osioista. Koulutuksessa materiaalina on videot, tekstimateriaali sekä interaktiiviset tehtävät. Suoritusaika on valittavissasi, voit opiskella omaan tahtiisi, suorittaa koulutuksen yhdellä kertaa tai osissa ajasta ja paikasta riippumatta. Yhdellä kertaa materiaalin opiskelu vie aikaa noin 4 – 6 h. Materiaali on käytössäsi 30 vuorokautta. Oppituntien jälkeen on tentti, suoritettuasi tentin hyväksytysti, saat todistuksen pdf-muodossa, lisäksi sinulle postitetaan sähkötyöturvallisuuskortti.

  • Sähkön vaarallisuus
  • Ensiapu tapaturmatilanteissa
  • Lait ja määräykset sähkötöissä
  • Hybridi ja sähköajoneuvojen erityispiirteet
  • Sähköturvallinen toiminta autokorjaamossa
  • Loppukoe

  Esimerkki kuolutusmateriaalista:  Esimerkiksi seuraavat yritykset ja yhteisöt ovat tilanneet tämän koulutuksen:

  Kärkkäinen Oy, Nurmisen Auto Oy, Tampereen Infra Oy, Veho Oy Ab, Mr Moore Motorcycles Oy, Wetteri Oy, SK-Autosound Oy, Mb-mobile Oy, Autopelti ja Maalaus Jari Vänskä, Seinäjoen Autokaari Oy, Poliisiammattikorkeakoulu, Normet Oy, Autohuolto Tihmola Oy, Tasan auto Oy, MapTun Finland Ky, Ponsse Oyj, Auto Ja Konekorjaus Esala Oy, Oy Pohjolan Liikenne Ab, Automyymälä Helsinki Oy, JML Autohuolto Oy, Bestdrive Finland Oy, Rotator Oy, Normet Oy, Lohjanportin Auto Oy, Hotmotor Huolto Oy, InCar Oy, JSL Autohuolto Oy, Jämsän Autosuojaamo- ja huolto Oy, Autosalpa Oy, Kemi Shipping Oy, Suomen Kunnossapitotekniikka Oy, Maalaus-ja kolarityöt Salminen Oy, Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy, Tampereen Ammattikorkeakoulu, Vihdin Autotalo Oy, Koulutusyhtymä Tavastia, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, AST Autohuolto Oy, Jeti Industries Oy, Autokorjaamo Horttana, Rengaskanava Oy, Hinauspalvelu Hinaus-Team Oy, Porin Laatuvaraosa Oy, JSK Cars Oy, Stop-Rust Oy, Tampereen Opastetalo, Autohuolto TamCar Oy, Suomen Kunnossapitotekniikka Oy, Auto Ja Konekorjaus Esala Oy, Automyymälä Helsinki Oy, Autohuolto TamCar Oy, Tulli, Nobina Oy, Autoverhoomo Look Oy, Mynä-auto Oy, Northern Engineering Oy, Turun kaupunginkirjasto / kirjastoautot, Kakkostien auto Oy, Autopurkaamo Itäosa Oy,  Auto Sorsa Oy, Kauhavan Auto Oy, Wetteri Auto Oy, IS-Automaalaus Oy, Stop-Rust Oy, Oybus Oy, BussiPro Oy, Turun Konekeskus Oy, Jyväskylän Autotarvike Oy,

  Lataa tästä esite Koulutusesite_autoala_pdf

  Usein kysyttyä

  Usein kysytyt kysymykset


  Voinko opiskella älypuhelimen avulla?

  Kyllä, opiskelu on mahdollista tietokoneen, älypuhelimen ja tabletin avulla.

  Kuinka kauan koulutusmateriaali on käytettävissä?

  Koulutusmateriaali on käytettävissä 30 vrk tilauspäivästä. Toki voit suorittaa koulutuksen myös heti. Suosittelemme koulutuksen  suorittamista heti.

  Mitä välineitä tarvitsen opiskeluun?

  Tietokone tai mobiililaite ja toimiva internetyhteys riittävät. Koulutusmateriaali sisältää kaiken tarvittavan. Mikäli haluat, voit hyödyntää omia materiaaleja sähkötyöturvallisuudesta, mikäli oma materiaali on entuudestaan tuttua voi tiedon hakeminen olla nopeampaa. Halutessasi voit käyttää muistiinpanovälineitä

  Tuleeko koulutuksen hinnan lisäksi muita kustannuksia?

  Ei, koulutuksen hinnan lisäksi ei tule piilokustannuksia. Laskutus-, postitus- kortti- ym. kulut sisältyvät hintaan.

  Voinko uusia tentin jos se ei mene läpi, maksaako se?

  Kyllä, voit uusia tentin tarvittaessa, siitä ei aiheudu lisäkustannuksia.

  Voinko käyttää tentissä apuna omia materiaaleja?

  Tentin aikana voit käyttää koulutusmateriaaleja tai muistiinpanoja, tai vaikkapa SFS6002-standardia.

  Onko tentissä monivalinta tehtäviä?

  Tentti sisältää 24 kpl väittämiä, osallistujan tulee valita onko väittämä oikein / väärin. Oikeasta vastauksesta saa 3 pistettä, vaarästä -1. Hyväksytty suoritys edellyttää että 2/3-osaa vastauksista on oikein.

  Tilaan SFS6002 koulutuksen verkkokaupasta, mitä sen jälkeen tapahtuu?

  Tilaus verkkokaupasta siirtyy käsittelyyn, saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Kun tilaus on käsitelty – saat sähköpostiin linkit joista pääset koulutusjärjestelmään.

  Tilaan koulutuksen useammalle työntekijälle, kuinka tilaus etenee?

  Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, tilaus siirtyy käsittelyyn. Käsittelyn yhteydessä luomme käyttäjätilit lisätietokentissä ilmoitetuille osallistujille. Sinun ei tarvitse tehdä muita toimenpiteitä. osallistujat saavat sähköpostiin käyttäjätunnukset, salasanat sekä linkit joista he pääsevät koulutusjärjestelmään.

  Kuinka pian saan sähkötyöturvallisuuskortin ja todistuksen?

  Kun suoritat tentin hyväksytysti, voit ladata todistuksen koulutuksesta pdf-muodossa heti palaute sivulta, latauslinkki lähetetään myös sähköpostiisi.  Sähkötyöturvallisuuskortti toimitetaan postitse ilmoittamaasi osoitteeseen koulutuksen hyväksytyn suorittamisen jälkeen noin 1 – 2 viikon sisällä.

  Tarvitsen nopeasti sähkötyöturvallisuuspätevyyden kuntoon, kuinka se onnistuu?

  Tilattuasi koulutuksen verkkokaupasta saa tunnukset ja salasanan sekä linkit koulutukseen sähköpostitse. Koulutuksen suorittaminen onnistuu noin 4 h, hyväksytysti suoritetun kokeen jälkeen voit ladata todistuksen pdf-muodossa, todistuksella voit osoittaa sähkötyöturvallisuuspätevyyden olevan kunnossa. Kortti tulee postissa noin  viikon kuluessa.

   

   

   

   

  Koulutuksen edut

  Verkkokoulutuksen edut


  Edut opiskelijalle

  • Aikaa ei kulu matkustamiseen
  • Voit opiskella omaan tahtiisi, esim. useamman päivän aikana
  • Opiskelu ei ole sidottu paikkaan eikä aikaan
  • Voit opiskella myös mobiililaitteilla
  • Koulutusmateriaalissa voit painottaa opiskelua tarpeidesi mukaan

  Edut työnantajalle

  • Koulutus on kustannustehokasta
  • Laadukas yhtenäinen koulutus kaikille työntekijöille.
  • Resursseja ja aikaa ei kulu matkustamiseen.
  • Työntekijäjöitä ei tarvitse irroittaa yhtäaikaa koulutustapahtumaan jolloin asiakaspalvelu ja työskentyely ei häiriinny kohtuuttomasti.
  • Laskutus ensisijaisesti kätevänä verkkolaskuna, myös sähköposti- ja paperilasku mahdollinen